Privatumo politika

Privatumo politika

Jums naudojantis BalticArrow interneto puslapiu, apie Jus rinksime informaciją, į kurią įeina Jūsų įvedami duomenys apie Jus bei Jūsų valdoma bei siūlomą apsikeitimui, transporto priemonę. Registruodamiesi BalticArrow interneto puslapyje Jūs besąlygiškai sutinkate su BalticArrow narystės taisyklėmis, kurios apibrėžtos Taisyklių skiltyje. BalticArrow interneto puslapyje Jūsų pateikti asmens duomenys bus tvarkomi ypač atidžiai ir pagarbiai. Jūsų asmens duomenis bei informaciją apie transporto priemones matys kiti internetinio puslapio BalticArrow naudotojai, kurie prisiregistruos BalticArrow internetiniame puslapyje.

Jūsų duomenys taip pat bus naudojami šiais tikslais: kreditinių ir kitų mokėjimo kortelių duomenims tikrinti, saugumo, administravimo ir teisiniais sumetimais, dažnai, ryšiams su klientais palaikyti.

Asmens duomenų atskleidimas trečiosioms šalims

Aukščiau minėtais tikslais, Jūsų duomenys bus prieinami tik šalims, kurios sutinka keistis transporto priemonėmis bei bus prisiregistravę BalticArrow interneto puslapyje ir tik ta apimtimi, kuria Jūs nuspręsite.

Tiesioginė reklama

Siekdama pristatyti, mūsų manymu, Jus ypač dominančius pasiūlymus BalticArrow ir projekte dalyvaujantys partneriai gali naudoti Jūsų asmens duomenis reklamai bei informavimui. Jūs bet kada galite atsisakyti tokių reklamos pranešimų.

BalticArrow niekada neleis trečiosioms nesusijusioms šalims naudoti Jūsų asmens duomenų rinkodarai ar susisiekti su Jumis.

Svetainės sekimas

BalticArrow naudoja sekimo programinę įrangą internetinio puslapio naršymui stebėti ir veiklos vystymo tikslais. Mes naudojamės „Google Analytics“ teikiama žiniatinklio analizės paslauga, kuri padeda tirti ir analizuoti, kaip naudojamasi mūsų interneto svetaine. Šiuo tikslu "Google Analytics" naudoja įvairius slapukus.

Slapukai

Slapukai yra maži tekstiniai failai, siunčiami iš tinklalapio serverio (pvz., www. balticarrow.lt) į jūsų naršyklę, kai lankotės tinklalapyje. Priklausomai nuo jūsų naršyklės nuostatų, jie yra išsaugomi arba atmetami.

Išsaugoti slapukai leidžia serveriams identifikuoti jūsų kompiuterį. Tai reiškia, kad pakartotinai grįžę į tinklalapį ir naudodamiesi slaptažodžiu apsaugotose tinklalapio srityse galite išvengti pakartotinio tų pačių duomenų įvedimo.

Trumpiau sakant, slapukai palengvina naršymą po tinklalapius, kuriuose reikia ranka įvesti duomenis. Pažymime, kad mūsų naudojami slapukai nėra skirti vartotojų asmeninių duomenų rinkimui ir negali būti naudojami identifikuojant pavienius vartotojus.

Mes naudojame slapukus, kad jie mums padėtų kurti tinklalapį ir supaprastintų vartotojų naršymą po tinklalapį. Slapukų naudojimas internete yra gana įprastas.

Slapukai padeda mums suprasti vartotojo pasirinkimus.
Informuojame, kad rekomenduojama slapukus įrašyti siekiant patogesnio naudojimosi ir visiško svetainės funkcionalumo. Nepaisant to, jeigu norite, slapukus galite išjungti savo naršyklės parinktyse.

Kiek laiko slapukai saugomi Jūsų kompiuteryje?
Slapukų saugojimo trukmė gali būti įvairi. Slapukai atnaujinami kiekvieną kartą apsilankius mūsų svetainėje.

Saugumas

BalticArrow yra LR Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos registruota asmens duomenų valdytoja.

Siūlome labai aukšto lygio apsaugą, kad apsaugotume Jus nuo Jūsų asmens duomenų praradimo, piktnaudžiavimo jais ir neįgaliotų asmenų naudojimosi. Duomenų apdorojimas ir siuntimas iš Jūsų tinklo naršyklės į mūsų serverį apsaugotas 256-bit Secure Socket Layer (SSL).

Nuorodos į trečiųjų šalių tinklalapius

Informuojame, kad ši privatumo politika taikoma tik BalticArrow tinklalapiui. Kadangi mūsų interneto svetainėje gali būti nuorodų į kitus tinklalapius, rekomenduojame prieš pateikiant savo asmens duomenis susipažinti su tų tinklalapių privatumo politika. Mes neatsakome už jokius duomenis, pateikiamus lankantis kituose tinklalapiuose.

Galiojimas

Privatumo politikos nuostatų vykdymui ir aiškinimui yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė. BalticArrow turi teisę vienašališkai pakeisti ir (ar) papildyti šią Privatumo politiką. Privatumo politikos pakeitimai ir (ar) papildymai įsigalioja po jų paskelbimo Svetainėje momento.

Žinutės

Saugumo bei paslaugos kokybės gerinimo tikslais "BalticArrow" pasilieka teisę stebėti narių susirašinėjimą. Narių susirašinėjimas nėra atskleidžiamas trečiosioms šalims, išskyrus įstatymo numatytus atvejus.

Klausimai, susiję su Privatumo politika, turėtų būti siunčiami Svetainės skyriuje "Kontaktai" nurodytais kontaktiniais adresais.